Big Data Weekend al Fab Lab Barcelona

La setmana del 26 al 28 d’abril, vaig estar en el Hackathon de Big Data Weekend de Barcelona, durant aquest tres dies, vaig estar interactuant amb varies persones i finalment és van sorgir varis projectes, com per exemple de com obtenir un Organigrama del Govern, Predicció d’hàbits d’eficiència energètica i vot ecologista, La utilització de les APIS d’instagram,twitter, foursquare per mostrar en temps real del que passa dins d’un mapa de Barcelona mitjançant web.

La terminologia de un Hackathon (un acrònim de Hack i Marató) es de que la idea general és que l’empresa vol escoltar idees noves i fresques dels seus empleats, en comptes de només tenir un “bústia de suggeriments”, l’empresa ofereix una festa de treball.

Normalment, l’empresa ofereix una sala de conferències, pizza i begudes, música i eines per fer una pluja d’idees , com pissarres, ordinadors, electrònica, o qualsevol element que sol · licitin els participants. No es paguen les hores de la festa, però el menjar i begudes són gratuïts.

Finalment adjuntem alguns vídeos de les idees sorgides durant aquest tres dies.

Organigrama Govern Catalunya Obert

 Predicció d’hàbits d’eficiència energètica i vot ecologista

APIS

 APP Telef

Deixa un comentari